KORKEATASOISET KAMPAAMOPALVELUT JYVÄSKYLÄSSÄ

Parturi-kampaamo Salon Studio M tarjoaa korkeatasoisia kampaamopalveluita Jyväskylässä ja Jämsässä. Henkilökuntamme on maailmalla mainetta niittäneitä ja Suomen mestaruuksia haalineita parturi-kampaajia.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Kampaamopalvelut

Toteutamme hyvää silmää ja taitavia käsiä käyttäen muun muassa:

  • juhlakampaukset

  • leikkaukset

  • värjäykset

  • päänahan analyysit ja hoidot

  • permanentit.

Kauniisti tehty juhlakampaus on asusi kruunu. Teemmekin juhlakampauksen juuri sinun kasvonpiirteisiin ja -muotoihin sopivaksi. 

Hyvä hiustenleikkaus on A ja O, jotta hiuksesi toimivat arjessa. Meiltä löytyy osaavuutta niin pitkien kuin lyhyidenkin hiusten leikkuussa.

Kaikissa värjäyksissä käytämme tämän päivän huippuvärejä, valitsemme sävyn huolella ja teemme värjäyksen omaa hiustasi rasittamatta.

Päänahan tutkimuksia teemme mikrokameralla ja tarjoamme otsoniterapiaa, vacuumassor-imuhierontaa sekä laserhoitoja. Hiusterapiasarjoista käytämme Tricodermia ja Hårologia, joita myös myymme.

Parturipalvelut

Parturipalvelumme kattavat:

  • leikkaukset

  • värjäykset

  • parranmuotoilut (ei ajoa)

  • päänahan analyysit ja hoidot.

Leikkaukset teemme kansainvälisellä kokemuksella ja Suomen mestaritason osaamisella. Voit olla siis varma leikkauksen tyylikkyydestä, olipa lookisi sitten rennon urheilullinen tai klassisen elegantti.

Värjäyksissä valitsemme värisävyn kanssasi huolella, jotta lopputulos on onnistunut. Parranmuotoilut teemme tarkasti ja osaavasti, omia toivomuksiasi tietysti aina kuunnellen. Permanentit teemme nimensä mukaisesti kestäviksi.

Meiltä saat myös päänahan tutkimukset, joita teemme mikrokameralla. Tarjoamme hoitavaa otsoniterapiaa, vacuumassor-imuhierontaa sekä laserhoitoja.

Hiusterapia sarjoista käytämme Tricodermia ja Hårologia, joita voit hankkia myös kotiin vietäväksi.

Peruukkipalvelut

Toimimme myös peruukkipalveluiden tuottajana.

Palvelemme sinua kolmessa toimipisteessä 

Monipuolisia parturi- ja kampaamopalveluitamme tarjoamme kolmessa toimipisteessämme, joista yksi sijaitsee Jyväskylässä ja kaksi Jämsässä. Älä epäröi, vaan varaa aika heti! Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja palvelumme yksilöllistä ja asiakaslähtöistä.

Ota yhteyttä
Yhteystietokuvake

Korkeatasoisia kampaamopalveluita Jyväskylässä!

Ota yhteyttä ja varaa aika